MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Przed przygotowaniem chleba należy dokarmić zakwas i...
fot. Anna Daniluk

Prosty chleb pszenny na zakwasie orkiszowym jak z piekarni. Poznaj przepis na pieczywo jak od babci. Tak zrobisz pachnący bochenek

Zakwas orkiszowy na chleb

Przed przygotowaniem chleba należy dokarmić zakwas i odstawić na minimum 8 godzin. Gotowy zakwas zwiększy objętość nawet trzykrotnie.

Zobacz również

Ruszyła 12. edycja programu Działaj Lokalnie. Można już składać wnioski

Ruszyła 12. edycja programu Działaj Lokalnie. Można już składać wnioski

Jeden z najgłośniejszych krakowskich spektakli w Teatrze Telewizji

NOWE
Jeden z najgłośniejszych krakowskich spektakli w Teatrze Telewizji

Polecamy

Puszyste naleśniki na maślance. Zajadaj się nimi do ostatniego kęsa

HIT DNIA
Puszyste naleśniki na maślance. Zajadaj się nimi do ostatniego kęsa

Ekspresowy tantanmen ramen w 20 minut. Migiem zrobisz to japońskie danie

Ekspresowy tantanmen ramen w 20 minut. Migiem zrobisz to japońskie danie

Na tym turnieju można zobaczyć wspaniałe emocje dzieci

Na tym turnieju można zobaczyć wspaniałe emocje dzieci