MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Wśród wymogów i zaleceń dla gastronomii są m.in.:
- limit...
fot. Arkadiusz Wojtasiewicz

Koronawirus na Podkarpaciu. Rząd znosi kolejne ograniczenia. Jakie zmiany od 18 maja [LISTA]

Wśród wymogów i zaleceń dla gastronomii są m.in.: - limit osób w lokalu (na 1 osobę musi przypadać co najmniej 4 m2); - dezynfekcja stolika po każdym kliencie; - zachowanie 2 m odległości między stolikami. Ważne! Blaty mogą być odsunięte od siebie o 1 m pod warunkiem, że stoliki oddzieli się dodatkowo przegrodami o wysokości minimum 1 m ponad blat stolika; - zachowanie dystansu 1,5 m od gości siedzących przy osobnych stolikach; - noszenie maseczek oraz rękawiczek przez kucharzy oraz obsługę lokalu gastronomicznego. Ważne! Goście restauracji mogą zdjąć maseczki, jeśli siedzą już przy stolikach.

Zobacz również

Piłkarskie Orły. Z Widzewa i ŁKS do ataku trzecioligowej Unii Skierniewice

Piłkarskie Orły. Z Widzewa i ŁKS do ataku trzecioligowej Unii Skierniewice

Pińczowskie "Konstelacje Kultury". Mieszkańcy zorganizują ciekawe wydarzenia

Pińczowskie "Konstelacje Kultury". Mieszkańcy zorganizują ciekawe wydarzenia

Polecamy

Komfort i radość z przemieszczania się w przestrzeni miejskiej. Czy to możliwe?

Komfort i radość z przemieszczania się w przestrzeni miejskiej. Czy to możliwe?

Niewybuchy w powiecie ropczycko-sędziszowskim. Natrafiono na nie jednego dnia

Niewybuchy w powiecie ropczycko-sędziszowskim. Natrafiono na nie jednego dnia

Na dnę moczanową, nadciśnienie i zgagę. Nie musisz czekać do wakacji, zrób ją teraz

Na dnę moczanową, nadciśnienie i zgagę. Nie musisz czekać do wakacji, zrób ją teraz