MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 8
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Gryczak. Ciasto można jeść na zimno lub na ciepło...
fot. Katarzyna Puczyńska

Golasy, cebularz, gryczak i tort fasolowy. Najciekawsze dania i produkty regionalne z Lubelszczyzny. Słyszałeś o nich?

Gryczak janowski

Gryczak. Ciasto można jeść na zimno lub na ciepło (podsmażane na oleju lub maśle).

Zobacz również

Festiwal z książką w roli głównej w Bydgoszczy. Trwa XIII edycja „LiterObrazków"

Festiwal z książką w roli głównej w Bydgoszczy. Trwa XIII edycja „LiterObrazków"

Podczas weekendu kolejna seria gier w piłkarskiej B Klasie

Podczas weekendu kolejna seria gier w piłkarskiej B Klasie

Polecamy

Zaskoczenie na maturze z fizyki. Uczniowie podzieleni. „Modliłam się nad arkuszem”

Zaskoczenie na maturze z fizyki. Uczniowie podzieleni. „Modliłam się nad arkuszem”

68-letnia Danuta przeszła udar. Trwa zbiórka – rehabilitacja kosztuje krocie

68-letnia Danuta przeszła udar. Trwa zbiórka – rehabilitacja kosztuje krocie

Czy to normalne, że język jest biały? Taki nalot na języku może wskazać na chorobę

Czy to normalne, że język jest biały? Taki nalot na języku może wskazać na chorobę