MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
7 z 14
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Gotowe ciasto podziel na kilka porcji. Każdą porcję...
fot. Katarzyna Puczyńska

Babcine amoniaczki to słodkie wspomnienie dzieciństwa. Wypróbuj tradycyjny przepis na ciasteczka do kawy. Znikają do ostatniego okruszka

Ciastka amoniaczki. Krok 5

Gotowe ciasto podziel na kilka porcji. Każdą porcję rozwałkuj na ok. 5 milimetrów. W razie potrzeby podsypuj ciasto mąką, by nie przyklejało się do wałka.

Zobacz również

Jeremy Sochan: Będzie trudno, ale jesteśmy gotowi

Jeremy Sochan: Będzie trudno, ale jesteśmy gotowi

Tour de Pologne kobiet - Stina Kagevi pierwszą sensacyjną liderką

Tour de Pologne kobiet - Stina Kagevi pierwszą sensacyjną liderką

Polecamy

Zapomniana zupa, gotowana przez nasze babcie. Dodawały do niej zaskakujący składnik

Zapomniana zupa, gotowana przez nasze babcie. Dodawały do niej zaskakujący składnik

Idealne kotlety dla niejadków. Bez trudu ukryjesz w nich kalafiora

HIT DNIA
Idealne kotlety dla niejadków. Bez trudu ukryjesz w nich kalafiora

Przez lata grał w „Jaka to melodia”. Co teraz robi Robert Osam?

Przez lata grał w „Jaka to melodia”. Co teraz robi Robert Osam?